Säljvillkor

Betalsätt m.m. : 

Vi har säker betalning genom Payson = Visa, Masterkard eller bankdosa. Alternativt förskottsbetalning, detta väljer du i kassan. Väljer du förskottsbetalning så får du en faktura i mejlen inom någon arbetsdag, betalning till vårt bankgiro.  Du får en bekräftelse på att varan finns efter att Du har beställt.

 

Frakt:

Vi har fast fraktkostnad 59 Kr för glas, porslin och keramik oavsett antal varor och vikt. (Gäller ej möbler, golvlampor och annat skrymmande)

 

Orders till annat land än Sverige: Vi skickar varor till hela världen, fråga om fraktkostnaden vilken variarar beroende på land.

 

Leveranstid:

Alla order mottages med förbehållet att varan redan kan vara såld. Målsättningen är att sända ordern innom 4 arbetsdagar. Varorna sänds välpackade, med Schenker Privpak. 

Vi arbetar hårt med att ha en aktuell uppdaterad databas. Men vi reserverar oss för att en vara kan vara såld eller inte går att finna.

 

Ångerrätt:

Köp genom internetbutiken har 30 dagars returrätt; kostnaden för eventuella returer betalas av köparen. Vi har inte öppet köp på varor som köps genom vår fysiska butik om inte detta skriftligen avtalats i förväg.

 

Moms:

Wilkmans Antikvariat är momsregistrerat. Som antikvariat och antikhandel så använder vi oss av VMB-Moms. 

 

Payment & Shipping:

English: We accept orders from abroad. Advance payment for deliveries.

 

Frågor, mejla oss: info@wilkmans.se  

 

 

Välkommen

Wilkmans Antik & Antikvariat